Előfizetői tartalom

Csányi Sándor: innovációs szempontból kevés olyan iparág van, mint az agrárium

Portfolio
Kevés olyan iparág van, ahol olyan széles mértékben lehet innoválni és kreatív ötletekkel jelentős eredményeket elérni, mint az agráriumban. Nagy erőfeszítéseket kell tenni, hogy a fiatalok megismerjék a mai magyar mezőgazdaságot és innovatív megoldásokon kezdjenek el gondolkodni. Ugyanakkor a MATE-n olyan széles spektrumú tudást szerezhetnek, amellyel bármelyik szektorban képesek lehetnek elhelyezkedni - mondta Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke a NAK TechLab online közvetített beszélgetésén.

Csányi Sándor szerint a mezőgazdasági munkák soha nem tartoztak a divatosak közé, emellett téves elképzelések vannak az agráriumról, az agrár- és élelmiszergazdaságról. Sokan abban a hitben élnek, hogy még mindig a régi módokon történik a gazdálkodás, miközben az agráriumban is már évekkel ezelőtt megjelent a csúcstechnológia. Ugyanakkor arra, hogy milyen csúcstechnológiák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés