Előfizetői tartalom

Ingyenes vizsgálatot és újraoltást kérnek azok, akik kínai vakcinát kaptak, de nincs ellenanyaguk

Portfolio
Ingyenes antitestvizsgálatot és újraoltást szeretnének azok, akik már megkapták a kínai vakcina második adagját, de a rajtuk elvégzett antitestvizsgálat alapján nem szereztek immunitást a vírussal szemben. A kezdeményezésre Facebook-csoport is szerveződött, akik Orbán Viktort és Müller Cecíliát is megkeresték, akciójukat pedig virológusok is támogatják – írja a 24.hu.

A kezdeményező Englohner Beátát ugyan nem kínai vakcinával oltották be, de az édesanyját igen, és az ő antitestvizsgálatának eredménye lett negatív. Ezután pedig másoknál is érdeklődött és azt tapasztalta, hogy sokan jártak még hasonlóképpen. Ezt követően hozta létre a Facebook-csoportot, amely a Sinopharm-vakcinával oltottak negatív laboratóriumi eredményeit gyűjti....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés