Előfizetői tartalom

Borítékolható Orbán Viktor szja-ígérete: a 2022-es választások előtt pénzeső hullik a gyermekes családokra

Egyre több információt tudunk meg a kormány legújabb gazdaságpolitikai lépéséről, a gyermeket nevelő családok szja-visszatérítéséről. A közel 600 milliárd forintos költségvetési lazításnak viszont van egy fontos feltétele, a 2021-es gazdasági növekedésnek 5,5 százalék felett kell lennie. Bemutatjuk, hogy mennyire vehető biztosra a jövő évi pénzszórás.

A következő hónapokban minden magyar, kisgyermekes család azt fogja lesni, hogyan alakul a magyar gazdaság fellendülése, mit mutatnak a konjunktúra és ágazati adatok és mennyire lesz erős a magyar gazdaság idei teljesítményének növekedése. Orbán Viktor szerda délelőtti bejelentése óta tudjuk ugyanis, hogy amennyiben 2021-ben a GDP-növekedés eléri az 5,5%-ot, akkor a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés