Előfizetői tartalom

Közel 3 millió magyar rá sem néz az adóbevallására

MTI
A NAV e-szja oldala a tavasz egyik legkeresettebb honlapja volt: a csaknem 5 millió látogató 17 százalékos növekedés egy év alatt - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán szerdán. Már a söralátéten elférő adóbevallásra sincs szükség: ötödik éve az adóhivatal készíti el az adóbevallást, csak az idén 5 és félmillió embernek - mondta.

A családok, vállalkozások részéről egyre nagyobb az igény az online megoldásokra, ezért az adóhivatalnál is digitális fordulatra van szükség, tovább erősítik az informatikai fejlesztéseket, mondta Varga. Korábban, ha valaki nem nyújtotta be az szja-bevallását, mulasztási bírsággal számolhatott. Most akkor is érvényes az adóbevallása, ha rá sem néz: az idei évben 2,9...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés