Előfizetői tartalom

A kínai vakcinát kapóknak harmadik oltást kínálnak Törökországban

Portfolio
Csütörtöktől harmadik oltást kaphatnak Törökországban a beoltottak, függetlenül attól, hogy milyen típusú vakcinából kapták az első adagokat – írja a The Wall Street Journal a török egészségügyi miniszter bejelentésére hivatkozva. A lap ugyanakkor kitér arra, hogy lényegében azok számára nyitják meg ezt a lehetőséget, akik korábban kínai vakcinát kaptak.

Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter azt mondta, hogy az egészségügyi dolgozóknak és az 50 év felettieknek harmadik oltást ajánlana, függetlenül attól, hogy melyik gyártó vakcináját kapta meg az illető korábban. Törökországban jelenleg a Pfizer/BioNTech és a kínai Sinovac vakcináival oltanak. Az egészségügyi miniszter arra hivatkozva ajánlja fel a harmadik oltást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés