Előfizetői tartalom

Figyelmeztet a professzor! Negyedik járványhullámmal fenyeget, hogy védtelen a Sinopharmmal oltottak egy része

Portfolio
A Videotonnál végzett önkéntes mérés eredménye bemutatta: a 60 év feletti kínai Sinopharmmal oltottak egyharmadának nincs sem antitestes, sem T-sejtes védettsége a vírussal szemben. Sinkó Ottó, a cég társ-vezérigazgatója a Portfolio-val közölte: nekik az elérhető összes mérés azt mutatja, hogy semmilyen védettségük sincs. Rusvai Miklós virológus professzor ennek kapcsán az RTL Klubnak elmondta: „nagyon erőteljesen közre játszhat egy negyedik járványhullámban, illetve abban, hogy milyen magasra csap ez a negyedik hullám”, hogy a Sinopharmmal oltottak egy része nem védett. A Telex birtokába került antitestes mérés eredménye is azt mutatja, hogy az oltottak egy részének nincsenek antitestjei.

Azok a Sinopharmmal oltott 60 felettiek, akiknek nincs antitestes védelmük, T-sejtes immunitással sem rendelkeznek – derült ki a Videoton dolgozóinak körében készült, önkéntes vizsgálatból, amelyet a Portfolio ismertetett. A vállalat ugyanis megrendelte a komplex méréseket azoknak, akiknek nem volt kimutatható antitestes védettségük. A Sinopharm oltása után a 60 évesek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés