Előfizetői tartalom

Ezek azok a szikrák, amelyek belobbanthatják a negyedik járványhullámot Magyarországon

Több tényező is abba az irányba mutat idehaza, hogy kialakul őszre egy negyedik járványhullám. Az agresszívebb delta variáns, az oltatlanok milliói, a beadott vakcinák összetétele, a második adag felvételének tömeges elmaradása lehetnek emögött a fő felelősök. Nagy kérdés, hogy ez a - várhatóan megint az iskolákból kiinduló – hullám milyen mértékben fogja megterhelni az éppen Covid utáni időszakra készülő, és fellélegezni is alig tudó egészségügyi ellátórendszert. Van azért jó hírünk is: mindenki kezében van arra eszköz, hogy a negyedik hullám kialakulását és méretét befolyásoljuk.

Eljön a negyedik hullám Miközben egy hónappal ezelőtt még minden szakértő és megszólaló sokkal óvatosabban nyilatkozott a negyedik hullám esélyeiről, mostanra már sokan inkább ezt tartják az alapforgatókönyvnek a koronavírus-kilátások tekintetében Magyarországon is. Ezért mostani cikkünkben megvizsgáljuk (részben nemzetközi példák alapján), hogy mennyire kell tartani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés