Előfizetői tartalom

Negyedik hullám: épp most teszi tönkre a nyarat a vírus Európában - Célkeresztben Magyarország?

Csiki Gergely
Több európai országban is romlik a járványügyi helyzet elsősorban a fertőzőképesebb delta variáns terjedése miatt, miközben az oltások felfutása több országban is lelassult, a szigorú korlátozásokat feloldották az országok és az emberek is megunták a bezártságot és a szabályokat. A koronavírus vs. vakcina versenyfutást úgy tűnik, megint az előbbi nyeri meg többnyire egész Európában, a kilátások azonban nem teljesen komorak. Mindezek fényében már csak idő kérdése, hogy Magyarországon is elinduljon egy negyedik hullám, ami azonban más lesz, mint az eddigiek. Jól látható ez már most a többi európai kormány reakciójából.

Sorra esnek el az európai országok Az elmúlt napokban határozottan kedvezőtlen folyamatok kezdtek kibontakozni több európai országban is a járványgörbék tekintetében. Pénteken már beszámoltunk arról, hogy Európában több országban is elindult a járvány negyedik hulláma, erre utalnak a legutóbbi új fertőzött adatok, valamint az erre adott kormányzati reakciók is. Elsősorban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái