Előfizetői tartalom

Koronavírus: több európai országot elért a negyedik hullám, agresszíven terjed a delta variáns

Portfolio
Az egészségügyben kötelező lesz az oltás, és jöhetnek a harmadik oltások Magyarországon - jelentette be ma reggel Orbán Viktor. A világon gyorsan terjed a korábban indiai mutánsként ismert delta variáns, Európában is több országban egy negyedik hullám felfutását láthatjuk az új esetszámok grafikonján. A variáns  - ahogy arra a szakértők korábban számítottak - az oltatlanok körében okoz igazi gondot,  itt terjed gyorsabban és körükben okoz súlyosabb lefolyású betegséget. A koronavírus-járványról szóló híreinket pénteken percről percre ebben a cikkünkben gyűjtjük össze.

2021. július 16. 19:52 Megosztás Koronavírus: felfutóban van a járvány Amerikában, az oltatlanokat támadja a vírus Heteken át rohamosan csökkent a halálozások száma az Egyesült Államokban, most viszont a hétnapos mozgóátlag ismét jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés