Előfizetői tartalom

További bővülést tervez Magyarországon a Kifli.hu - Exkluzív interjú az új ügyvezetővel

Tizenöt futárral és furgonnal indult, ma naponta már 4000 megrendelést kezel a Kifli.hu, amelynek szolgáltatása, a gyors élelmiszer házhozszállítás már a turisztikailag kiemelt jelentőségűnek számító Balatonon és Velencei-tónál is elérhető. Klekner Peterrel, a Kifli.hu ügyvezetőjével beszélgettünk arról, hogy a Rohlik csoport miért látott potenciált a magyar piacban, miben tér el a Kifli.hu a versenytársaktól, árpolitikájukról, valamint fenntarthatósági törekvéseikről.

Csehországban évek óta működik sikeresen a Rohlik csoport élelmiszer házhoz szállítása, amely Kifli.hu néven vetette meg a lábát a magyar piacon is, ahol hasonló szolgáltatás már egyre több kiskereskedelmi láncnál is elérhető már. Miben más a Kifli.hu a versenytársaknál? Klekner Péter: Ezt a piacot több szolgáltatásra lehet bontani: Magyarországon is megindult a gyors...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés