Előfizetői tartalom

Lépésről lépésre az elitegyetem felé tart a Corvinus - Idén magasabb költségvetésből gazdálkodhat

Portfolio
Míg tavaly 22 milliárd forintból, addig idén már 26 milliárd forintból gazdálkodhat a Corvinus Egyetem - osztotta meg egy, az intézményen tartott háttérbeszélgetésen Anthony Radev, az egyetem elnöke, aki ismertette, hogy a négy milliárd forintos emelkedés egyrészt az osztalékbevételnek köszönhető, de nőtt a fizetős diákok száma is, és a kutatási projektek miatt is többletforrásokhoz jutottak.

A két évvel ezelőtt alapítványi fenntartásba került Corvinus stratégiai célja, hogy 2030-ra a közép-kelet-európai régió legjobb egyetemévé váljon a gazdaság- és társadalomtudományok területén. A tavalyinál jóval magasabb első helyes jelentkezőszám és a felvételizők magas felvételi pontszámai is visszaigazolják az egyetem modellváltásának eredményességét. Korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés