Előfizetői tartalom

Óriási a felfutás: egyre bátrabban utaznak és költenek a magyarok külföldön

A last minute fogalma eltűnt, nem számít a légijárat menetrendje, de sokszor még az utazás ára sem. Egyszerűen mindent eladnak az utazási irodák. Az elmúlt 1-1,5 évben utazási korlátozással terhelt magyarok valósággal megrohamozták a hagyományos, charterjárattal utaztató irodákat. Az árak 10-20 százalékkal emelkedtek. Bulgária és Egyiptom drágult a legkevésbé, Görögország árai mentek fel leginkább. A török utak áremelkedése valahol a köztes kategóriában helyezkedik el. Újdonság, hogy megjelent a privát transzfer. Utazási irodáknál érdeklődtünk az árakról és a legújabb trendekről.

„Hetente öt charterjáratot indítunk Budapestről, egyet pedig Debrecenből. Török nyaralásra önnek már csak augusztus 27-re tudunk időpontot adni. Jelenleg nincs olyan a szótárunkban, hogy eladatlan hely vagy utazás” – sorolta a megugrott magyar utazási kedv részleteit Kovács Zsolt. A dél-mediterrán utak specialistájának számító Sun & Fun Holidays értékesítési vezetője...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái