Előfizetői tartalom

Rendkívüli év után, új szakasz előtt a magyar magánegészségügy

A Covid-járvány okozta megbicsaklás sem tudott keresztbe tenni az elmúlt években valódi piaccá fejlődött magánegészségügyi szolgáltatások továbbfejlődéséhez, sőt. A szektor legnagyobb képviselőinek 2020-as év beszámolói azt mutatják, hogy - elsősorban komoly alkalmazkodóképességüknek köszönhetően - több szereplő is tovább erősödött a rendkívüli, járvány terhelte évben. Az aktuális bejelentések és az általunk megkérdezett szolgáltatók frissen közölt tervei alapján pedig azt mondhatjuk: újfajta verseny kezdődik, és most dől el, hogy egyáltalán kik állnak oda ehhez a rajtvonalhoz és milyen formában. Többrészes cikksorozatunkban közelről mutatjuk be a hazai magánszolgáltatói piacot és azok legnagyobb szereplőit. Az első felvonásban a cégek legutóbbi éves teljesítményét vesszük számba, rangsort készítünk és a szolgáltatók vezetői értékelik a tavalyi rendkívüli évet. A cikksorozat következő részében a kilátásokról lesz szó, valamint arról, hogy miként tervezik alakítani a piacot a legnagyobb játékosok.

Private Health Forum 2021 A legnagyobb magánszolgáltatók vezetői és tulajdonosai biztosan ott lesznek az 5. Private Health Forumon. Részletek itt: Információ és jelentkezés A trend egyértelmű, 2020 után még inkább Idén áprilisban, tavaszi konferenciánk megrendezése után írtuk azt, hogy "több tényező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés