Előfizetői tartalom

Gyorsan terjed a koronavírus a világon, Magyarországon is több a fertőzött

MTI
|
Portfolio
A világon 211,8 millió ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4 4 millió 30 770 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint hétfő reggeli adatai szerint. Egy nappal korábban 211,3 millió fertőzöttet tartottak nyilván. A hosszú hétvégén 340 új fertőzöttet igazoltak Magyarországon, elhunyt 6 beteg. Az igazolt koronavírusos esetek száma emelkedő pályára állt, az előző hét megfelelő időszakához viszonyítva több fertőzöttet azonosítottak.

2021. augusztus 23. 18:39 Megosztás Milliárdos üzlet: a koronavírus után a rákgyógyítás felé fordul a Pfizer Megvásárolja a kanadai Trillium Therapeutics részvényeit a Pfizer, az ügylet értéke közel 2,3 milliárd dollár – írja a Reuters. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés