Előfizetői tartalom

Nyakunkon a negyedik hullám és rengeteg a vakcina Magyarországon, mégis van, hogy lehetetlen elintézni az oltást

Nyakunkon a koronavírus negyedik hulláma. A delta variáns különösen veszélyes. Magyarországon rengeteg a vakcina és ezek megfelelő védettséget nyújtanak, de van, hogy eltéved az ember a bürokrácia útvesztőjében és az első oltás után gyakorlatilag képtelen elintézni a második dózis beadatását. Egy személyes, tanulságos történet következik.

Április 21-én felvettem az AstraZeneca koronavírus-vakcináját. A szövődményektől tartó akkori tömeges félelmek ellenére beadtam magamnak az oltást. Mellékhatásokkal nem kellett megküzdenem és más, súlyosabb tünetek sem jelentkeztek nálam. Rögtön ott az oltóponton adtak egy időpontot a második dózis felvételére – mivel ekkor még 90 napot kellett várni az AstraZeneca...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés