Előfizetői tartalom

Aki uralni tudja az energiatárolást, az uralni fogja az energetikai szektort

Portfolio
Az energiatároló az új napelem, a hidrogéné a jövő, a szélenergiát pedig csak a kormányzati hozzáállás hátráltatja - néhány állítás, melyben az energetikai szektorban érdekelt szakemberek jórészt egyetértettek a Portfolio Sustainable World 2021 konferenciájának energetikai panelbeszélgetésén. A diskurzus során a beszélgetőpartnerek érintették még az elszálló nyersanyagárak jelentette kihívásokat és a kiegyenlítő energia drágulásának problémáit is.

Hogyan látjátok az energiatároló technológiák jelenét és hova futhat ez ki a jövőben? Mekkora problémát jelent a kiegyenlítő energiaárak emelkedése és hogyan lehet kezelni a kockázatokat? Mennyire kell tartani a globálisan elszálló nyersanyagáraktól? Ezeket és hasonló kérdéseket tett fel Szemán Ákos, a Portfolio elemzője a Sustainable World 2021 konferencia energiaipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés