Előfizetői tartalom

Szórni fogja az állam az ajándékokat - Elképesztő dolog történik a parlamenti választások előtt

A jövő év elejére megígért, családosoknak, nyugdíjasoknak és más célközönségnek szánt egyszeri és tartós jövedelemtranszferek alapjaiban írják át a 2022-es költségvetést és a büdzsé várható pályáját. Olyan méretű kiköltekezés valósulhat meg, amire az elmúlt 20 évben csak ritkán volt példa. De mégis miért, miből csinálja ezt a kormány és mi lehet ennek a következménye?

Ígéretcunami Olyannyira felbátorodott a kormány, hogy már-már minden hétre jut egy olyan bejelentés, ami a jövő évi költségvetést érinti és valamilyen támogatást juttat bizonyos célcsoportoknak. Csak néhány példa a már meghozott, illetve kilátásba helyezett döntésekből, amelyek eredetileg nem (vagy nem teljesen ebben a formában) voltak a 2022-es költségvetésben: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés