Előfizetői tartalom

Európai Számvevőszék: folyamatosan romlik az erdők állapota az EU-ban

MTI
Az uniós szakpolitikák foglalkoznak az erdők biológiai sokféleségével, megőrzésével és az erdőket érintő éghajlatváltozás kezelésével, azonban hiányosságok mutatkoznak a rendelet tagállami végrehajtásában, és gyakran hiányoznak az ellenőrzések az Európai Bizottság részéről - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke hétfőn.

Az Európai Számevőszék jelentésében közölte, noha az erdővel borított terület az Európai Unióban gyarapodott az elmúlt 30 évben, az erdők állapota folyamatosan romlik. A 2014 és 2020 közötti időszakra vonatkozó uniós erdőgazdálkodási stratégia és a vonatkozó fő uniós szakpolitikák áttekintése alapján a számvevőszék rámutatott: az erdőterületek sokkal kevesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés