Előfizetői tartalom

Zacher Gábor: most vittünk be egy oltástagadót koronavírussal

Nagy Károly
Múlt hétig minden koronavírusos beteget a megyei, centrumkórházakba kellett vinniük a mentőknek, most azonban már az enyhe vagy középsúlyos ellátást igénylő betegeket is a helyi kórházakba viszik, speciálisan elkülönített, úgynevezett Covid-osztályokra - értesült a Portfolio. Ez is mutatja, hogy több az eset, romlik a járványhelyzet. Zacher Gábor, a hatvani kórház sürgősségi osztályán dolgozó orvos kiemelte: egyre többször fordul elő, hogy amikor nem covidos esethez riasztják a mentőket, kiderül, hogy koronavírus-fertőzött a beteg.

Most vittünk be egy oltástagadó beteget koronavírussal. A terápiát elfogadta, mert lélegeztetnünk kellett, de ellátás közben sem mondta azt, hogy érdemes lett volna beoltatnia magát – válaszolta a Portfolio megkeresésére két mentős eset között Zacher Gábor hétfő délután. A hatvani Albert Schweitzer Hórház sürgősségi osztályán dolgozó orvos szerint egyre több esetnél...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái