Előfizetői tartalom

Itt a kötelező oltás Magyarországon, de még keményebb intézkedéseket kér Parragh László

Parragh László örül a kormány döntésének, miszerint a cégek kötelezővé tehetik az oltást, de szerinte itt nem állhatunk meg. Az MKIK elnöke még súlyosabb restrikciókat kér az oltatlanokra, mert szerinte csak úgy vészelhetjük át a koronavírus-hullámokat, ha mindenki felveszi az oltást. Ez az érdeke az embereknek, a cégeknek, a gazdaságnak.

Örülök neki, hogy a kormányzat bevezette a kötelező oltás lehetőségét, amit a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) már korábban is javasolt, de nem állhatunk meg ezen a ponton – mondta a Portfolio-nak Parragh László, kamarai elnök. Szerinte lehet hatása a most bevezetett lehetőségnek, de a vállalatok egy része már ilyen-olyan módszerekkel végső soron kötelezővé tette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés