Előfizetői tartalom

Veszélyben a karácsony - Idén nehéz lehet ajándékot venni

Ferkó Nikolett
Idén hatalmas lutri, hogy mi érkezik majd meg karácsonyra, mivel a nemzetközi logisztikában bőven akadnak fennakadások, és ami most a briteknél történt, az Európa-szerte bárhol megtörténhet a következő években - világított rá a Trans-Sped ügyvezetője a Portfolio-nak adott interjújában. Fülöp Szabolcs arról is beszélt, hogy a meglévő infrastruktúra már nem bírja el az e-kereskedelem ősmodelljét, az ellátási láncokban alapvető átrendeződésre van szükség. Rendkívül fontos a Trans-Sped számára, hogy a Magyarországra jövő import- és a Magyarországról menő exportvérkeringésben is meghatározóvá vállaljon, ennek elérése érdekében fejlesztenek, jelenleg az is napirenden van, hogy hogyan tudnak a régióban is jelentős szerepet betölteni.

Számos globális kihívás gördít akadályokat a nemzetközi logisztika elé: hiány van chipből, konténerből, és a koronavírus-járvány is tetőzheti még a problémákat. Mondják, hogy a logisztika milyen nehezen tudja lekezelni ezeket a változásokat, lásd Anglia példáját, én meg azt mondom, hogy egy kisebb csoda, hogy ilyen jól le tudja kezelni. Mert ha bemegy valaki egy boltba...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái