Előfizetői tartalom

EMAG-vezér: Mindent akarunk árulni, ami az interneten kapható

Ferkó Nikolett
Ötszáz csomagautomata telepítését tűztük ki célként az év végéig, amely egy év alatt nagyobbra nőtt, mint az összes más csomagautomata megoldás az országban. Folyamatosan fejlesztjük a piacterünket, a Marketplace-t, a jelenlegi 5 ezer partnerünket a következő három évben 15 ezerre bővítenénk. Pillanatnyilag csaknem 3,5 millió termékünk van, és ezzel a nagy partnerszám-növekedéssel akár 7 millióra is nőhet - árulta el Várkonyi Balázs. Az eMAG-Extreme Digital ügyvezető igazgatója a Portfolio-nak adott interjújában a fekete pénteki akciók mellett beszélt arról is, hogy Magyarországról volumenbizniszt üzemeltetni nehéz, de az eMAG és az Extreme Digital fúziójának megszilárdítása után innen indulnának el a további országok meghódítására.

Az elmúlt hetekben újabb és újabb hírek jelentek meg a különböző termékek drágulásáról a chip- és konténerhiány miatt, de munkaerőhiány van a logisztikában, és akkor még a koronavírus-járványról és az energiaárak elszállásáról még nem is beszéltünk. Sokan aggódnak, hogy az idei Black Friday más lesz, mint az eddigiek, a karácsonyi ajándékok beszerzésénél pedig...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái