Előfizetői tartalom

Európa vírusgócai voltak, most különösen nagy szigorral indul a síszezon

Európában szigorú védelmi intézkedések mellett kezdődik a síszezon, azonban több magyar gondba kerülhet, akit Szputnyikkal oltottak, ezért érdemes a legfrissebb utazási szabályokat figyelni. Egy négy fős család számára idén 600-900 ezer forintba kerülhet egy egyhetes kikapcsolódás, és sok korlátozás vátható. Mi vár idén a síelőkre?

Már november elején újabb szigorítások jöhetnek Szlovéniában az egyre fokozódó koronavírus-járvány helyzet miatt. Egyik déli szomszédunk döntése különösen a síelést tervezőknek lehet fontos, és persze azoknak, akiket Szputnyikkal oltottak be, mert jelen állás szerint az orosz vakcinát ez az ország és Szlovákia fogadja el, az olasz és az osztrák hatóságok továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés