FONTOS A vártnál sokkal gyorsabban szakad az infláció Európában: jöhet a kamatcsökkentés?
 
Előfizetői tartalom

Betör a svéd-norvég piacra a magyar társkereső

Ferkó Nikolett
Általában a tőke nyugatról szokott keletre áramlani, erre cáfol rá a Randivonal társkeresőt üzemeltető Dating Central Europe Zrt., amely egy friss tranzakcióval az északnyugati, a svéd-norvég társkeresési piacra vásárolta be magát - tudatta a Portfolio-val Weiler Péter. A Dating Central Europe Zrt. ügyvezetője, társtulajdonosa azt is elárulta, hogy a Mötesplatsen (magyarul: Találkahely) prémium, komoly kapcsolatokra koncentráló társkereső megvásárlásával 6,5 millió euróra bővül majd a DACE árbevétele, amely jelenleg mintegy 2 millió eurót tesz ki. A vállalat európai hálózat létrehozását tűzte ki célul, ennek nagyon fontos lépése, hogy a mostanihoz hasonló platformokat vásároljanak meg a jövőben is.

A legnagyobb hazai társkereső oldalakat működtető Dating Central Europe Zrt. tulajdonosai, Weiler Péter vezérigazgató és a befektető Russmedia Equity Partners, a Mötesplatsen nevű Svédországban és Norvégiában működő prémium társkereső oldal felvásárlásával erősíti tovább online társkereső portfólióját. Az oldal korábbi tulajdonosa - a Schibsted - 15 év után válik...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái