FONTOS Főpolgármester-választás: Karácsony Gergely még kisebb különbséggel, de győzött!
 
Előfizetői tartalom

Betör a svéd-norvég piacra a magyar társkereső

Általában a tőke nyugatról szokott keletre áramlani, erre cáfol rá a Randivonal társkeresőt üzemeltető Dating Central Europe Zrt., amely egy friss tranzakcióval az északnyugati, a svéd-norvég társkeresési piacra vásárolta be magát - tudatta a Portfolio-val Weiler Péter. A Dating Central Europe Zrt. ügyvezetője, társtulajdonosa azt is elárulta, hogy a Mötesplatsen (magyarul: Találkahely) prémium, komoly kapcsolatokra koncentráló társkereső megvásárlásával 6,5 millió euróra bővül majd a DACE árbevétele, amely jelenleg mintegy 2 millió eurót tesz ki. A vállalat európai hálózat létrehozását tűzte ki célul, ennek nagyon fontos lépése, hogy a mostanihoz hasonló platformokat vásároljanak meg a jövőben is.

A legnagyobb hazai társkereső oldalakat működtető Dating Central Europe Zrt. tulajdonosai, Weiler Péter vezérigazgató és a befektető Russmedia Equity Partners, a Mötesplatsen nevű Svédországban és Norvégiában működő prémium társkereső oldal felvásárlásával erősíti tovább online társkereső portfólióját. Az oldal korábbi tulajdonosa - a Schibsted - 15 év után válik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés