Előfizetői tartalom

Nagy dobás az Apple-től, ezentúl otthon is meg lehet szerelni az iPhone-t!

Portfolio
Az Apple rövidesen lehetővé fogja tenni a fogyasztók számára, hogy a technológiai javítások egy részét otthon, maguktól végezzék el - közölte szerdán az iPhone-gyártó. A Self Service Repair révén a vásárlók a jövő év elejétől kezdve az Egyesült Államokban hozzáférést kaphatnak az Apple alkatrészekhez és a szükséges szerszámokhoz.

Az Apple szerdán új self-service programot jelentett be, amelynek keretében az ügyfelek alkatrészeket vásárolhatnak saját iPhone-juk vagy Mac-jük javításához. A program az iPhone-tulajdonosok számára eleinte a képernyő, az akkumulátor és a kamera cseréjét teszi majd lehetővé, később pedig további alkatrészek is érkeznek. A javítási reformot támogató lobbisták számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés