Előfizetői tartalom

Ingyenpénzből napelemet? Ezekre figyelj, ha pályáznál a 3-11 milliós összegre

Közeledik az akár 2,9-11,3 millió forintos, 100 százalékban vissza nem térítendő támogatást ígérő lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési EU-pályázat december 6-án kezdődő első benyújtási szakasza, ezért az eddigi ajánlatkérések tapasztalatai alapján összeszedtük, a kiírás mely pontjai rejtik a leggyakoribb buktatókat és nehézségeket a pályázók számára, illetve hogy jellemzően melyek az ajánlatkérők által megfogalmazott legnépszerűbb igények.

A pályázat kormányzati oldala folyamatosan újabb információkkal frissül: a pályázók és a kivitelezők dolgát megkönnyítendő, az oldalt a gyakran ismétlődő kérdésekre (GYIK) választ adó aloldallal egészítették ki, és folyamatosan bővül a regisztrált kivitelezők listája is. A több mint félszáz gyakran ismétlődő lakossági kérdés-válasz között számos, a jövedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés