FONTOS Így alakul szerdától a benzin ára
 
Előfizetői tartalom

Energiahivatal: érdeke Magyarországnak a fokozatos áramtőzsdei integráció

Portfolio
A napokban hozta nyilvánosságra az európai Bizottság az új uniós gázpiaci javaslat-csomagját és erről, illetve az európai áramtőzsdék közötti együttműködés jövőjéről tárgyaltak az európai szabályozó hatóságok vezetői az Energiaszabályozók Európai Uniós Együttműködési Ügynökségének (ACER) év végi ülésén. Ezen a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalt (MEKH) Ságvári Pál elnökhelyettes képviselte és a szerdai közlemény azt hangsúlyozza, hogy hazánknak érdeke a fokozatos áramtőzsdei integráció.

A közlemény szerint Ságvári Pál, a MEKH nemzetközi kapcsolatokért felelős elnökhelyettese az európai regulátorok évzáró ülésén üdvözölte, hogy az ACER és a tagállami szabályozó hatóságok között elért kompromisszum eredményeként az európai szintű áramtőzsdei integráció a fokozatosság elvének betartásával erősödik tovább. Bár a magyar regulátor az Ügynökség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés