Előfizetői tartalom

Belefásultak a járványba az emberek: aki menni akar, az útnak indul

A 3 évvel ezelőtti szintekhez képest még mindig jóval kevesebben mennek el külföldre nyaralni az év elején, de azért az utazni vágyók kezdenek hozzászokni a rendkívüli helyzethez, és aki menni akar, az felvállalja a gyakran változó járványügyi helyzethez való alkalmazkodást. Az utazási irodák szerint sok ember kezd belefásulni a koronavírus újabb és újabb hullámaiba, ezért egyre többen foglalnak. Az egyik legnagyobb diszkont légitársaság is jó évre számít, annak ellenére, hogy az omikron variáns egyelőre visszafogja az üzleti klímát.

Még mindig lényegesen kevesebben utaznak, mint 2019-ben, de fokozatosan egyre kisebb mértékű a visszaesés, az utazni vágyók kezdenek hozzászokni a helyzethez és elfogadják az új szabályokhoz kötött utazási lehetőségeket - mondta a Portfolio megkeresésére Termes Nóra, az IBUSZ Utazási Irodák Kft. hálózati és marketing igazgatója . Belefásultak az újabb hullámmal kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés