Előfizetői tartalom

Bármelyik pillanatban kitörhet a háború, ami Magyarországnak is fájdalmas lenne

Egyre aggasztóbb a helyzet az orosz-ukrán határon, a csapatösszevonások után bármelyik pillanatban invázióba kezdhet Oroszország, úgy tűnik, hogy egyre kisebb az esély a helyzet tárgyalásos rendezésére. Ha kirobban a háború, akkor pedig a gazdaság is megérezheti annak hatásait. Ebből a szempontból kevesebb a veszítenivalója az Egyesült Államoknak, Európa sokkal nehezebb helyzetben lehet.

Nő az esély egy orosz-ukrán konfliktusra Az elmúlt napokban egyre aggasztóbb hírek érkeznek az orosz-ukrán határról, és ezen a múlt heti külügyminiszteri találkozó sem segített sokat. Persze eleinte a hivatalos diplomáciai nyelvben inkább optimista nyilatkozatok hangzottak el az egyeztetések után, azonban a helyzet romlását jelzi, hogy vasárnap az USA már Ukrajna elhagyását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés