Előfizetői tartalom

Zacher Gábor felvette a negyedik oltást - Szerinte a két oltás már semmit sem ér

Zacher Gábor, a hatvani kórház sürgősségi osztályának orvosa már megkapta a 4. koronavírus elleni oltását is. A Portfolio-nak arról is beszélt, hogy kinek ajánlja az újabb dózis felvételét. Úgy vélekedett, hogy mindenkinek fel kell vennie a 3. oltást, ami védelmet nyújthat a súlyos lefolyástól. Szerinte aki tavaly márciusban vagy áprilisban kapta meg a 2. oltását, az majdnem ugyanolyan védtelennek számít, mint akit nem oltottak be.

Azok, akik már megkapták a 3. oltásukat, vélhetően enyhébb tünetekkel megússzák a koronavírus omikron variánsát. Leginkább orrfolyásra, hát- és derékfájásra, enyhe lázra számíthatnak. Ritka, hogy valaki kórházi ápolásra szorul 3 oltással - mondta el a Portfolio megkeresésére Zacher Gábor. A hatvani kórház sürgősségi osztályának orvosa azt is megerősítette, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés