Előfizetői tartalom

Hazai tulajdonú biztosítási birodalom épül Magyarországon

Portfolio
A biztos családi vállalkozást maga mögött hagyva, 21 évesen kezdett a biztosításközvetítői szakmában Keszthelyi Erik, aki az elmúlt 16 év következetes munkájának köszönhetően mára az ország legnagyobb biztosításközvetítő cégcsoportját építette föl és a 100 Leggazdagabb Magyar listáján a 72. helyen szerepel. A kezdeti ambíció azóta is töretlen, a közelmúltban a CIG Pannóniában szerzett részesedésnek köszönhetően és a közeljövőben induló, online lakossági biztosításközvetítőcég felállításával középtávon egy 100 százalékban magyar tulajdonosi hátterű biztosítási birodalom képe rajzolódik ki.

A cikk a 2021-es BÉT50 kiadványban jelent meg. A kiadvány médiatámogatója a Portfolio. A Hungarikum Alkusz Cégcsoport a hagyományos alkuszi és bankbiztosítási csatornákon keresztül közel 3000 tanácsadóval és több mint 200 főállású munkavállalóval, a lakossági, kkv, nagyvállalati és bankbiztosítási értékesítési csatornákkal, valamint gépjármű dealeri hálózattal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés