Előfizetői tartalom

Egy hét alatt 40 százalékot ment a magyar sztárrészvény, érdemes még beszállni?

Portfolio
A hétfői kereskedésben tovább folytatódik a Waberer’s menetelése, amely részben a múlt héten közzétett, erős vállalati gyorsjelentésnek, részben pedig a Concorde elemzőjének pozitív értékelésének köszönhető. Így egy hét alatt már több mint 40 százalékot emelkedett az árfolyam, mi pedig megnéztük, hogy a melyek a fontosabb szintek a Waberer's esetében, és ami még fontosabb: hogy érdemes-e még beszállni.

Fordulat a cégnél

A Waberer's éveken keresztül veszteségesen működött, amikor a menedzsment a nemzetközi fuvarozási szegmens átalakítása mellett döntött. A korábbi taxi modellről átállt a cég kereskedelmi sáv modellre, ennek eredményei pedig negyedévről-negyedévre egyre látványosabban megmutatkoztak. Végül a múlt pénteken közzétett gyorsjelentésből kiderült, hogy a tavalyi évben 2017 óta először tudott éves profitot termelni a cég, tehát a 2021-es üzleti év bebizonyította, hogy a cégcsoport átalakított üzleti modellje stabilan jelentős eredménytermelő képesség mellett képes működni.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X)

Jók voltak a negyedéves számok

Nem csak a big picture áll a mostani rali mögött, hanem a negyedéves számok is, melyek közül a következők a fontosabbak:

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés