Előfizetői tartalom

Megérkezett a negatív fordulat a magyarországi Covid-járványban - Ez áll a háttérben!

Egyre több jel utal arra, hogy a napokban valami megváltozott a koronavírus-járványban idehaza: az esetszámok emelkedésnek indultak, több megyére is kiterjed ez a romló folyamat, a vírus terjedési képességét mutató mérőszám egyre magasabb. Ennek hátterében több tényező állhat, de a felelős egyértelműen az omikron fertőzőképesebb alvariánsának hazai felfutása lehet.

Fordulat a magyar járványban Nagyjából egy héttel ezelőtt jelent meg az első jel a magyar járványfolyamatokban, amelyek a javuló trendek elbizonytalanodását sugallták. A következő napok számai pedig egyre inkább azt mutatták, hogy az ötödik hullám lecsengő szakaszának folytatásáról már nem beszélhetünk, március 17-én a járványgörbe elérte legutóbbi mélypontját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés