Előfizetői tartalom

Varga Mihály szerint ez most az 5 legfontosabb kihívás Magyarországon

Ösztönző állam 2022 címmel szerveznek konferenciát a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, ahol Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, Deli Gergely, az egyetem rektora, valamint Parragh Bianka jegybankár, az egyetem rektori főtanácsadója nyitotta meg az eseményt. Az előadók között van Varga Mihály pénzügyminiszter, Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Parragh Bianka nyitóbeszédében úgy fogalmazott, hogy csak a cselekvőképes állam tud olyan rendszert létrehozni, amely ösztönzőként tud hatni a gazdaság többi szereplőjére. Az állam és a piac közötti összhang fennmaradt - értékelte az elmúlt pár évet, amit a koronavírus-járvány is meghatározott. Meglátása szerint az ösztönző állam a járványkezelésben és válságkezelésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés