Előfizetői tartalom

Nagyot nyer a Fidesz a parlamenti választáson, megszólalt Török Gábor

Portfolio
Vasárnap este 9-kor elkezdtek érkezni a 2022-es parlamenti választások első eredményei és a feldolgozottság felfutásával sem változott meg a helyzet: erőteljes Fidesz-győzelem született, már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a kétharmados többség a jelenlegi kormánypártok számára. Török Gábor politikai elemző egy mondattal értékelte gyorsan a helyzetet, és hasonlóan fogalmazott Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője.

Közösségi oldalán annyit írt Török Gábor politikai elemző: úgy néz ki, hogy megszületik a centrális erőtér második kiadása. Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője az M1 élő műsorában is hasonlóképp fogalmazott. Szerinte is előállt a centrális erőtér a Fidesz-KDNP esetében, ugyanis a parlamentbe jutott pártok közül a Fidesznek a jobboldalon és a baloldalon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés