Előfizetői tartalom

Átlagosan ennyi pénzből élne havonta egy Z-generációs

Portfolio
A Z-generáció, azaz a 18-25 éves korosztály munkával, valamint megélhetéssel kapcsolatos vágyait és elvárásait térképezte fel a Schönherz Iskolaszövetkezet. A felmérés szerint míg 2017-ben még a felnőtthöz méltó bánásmódért álltak ki a fiatalok, ma a home office lehetősége és a szabad alkotómunka már fontosabb számukra.

A mintegy 1200 Z-generációs fiatal megkérdezésével készült felmérés során a válaszadóknak egy 17 munkahelyi adottságot felsorakoztató listából a számukra 5 legfontosabbat kellett megjelölniük. A rangsor első helyére a fizetés került, ugyanakkor nem sokkal maradt alul a rugalmas munkarend iránti vágy. A TOP5-be emellett a tudásbővítésre és szakmai tapasztalatszerzésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés