Előfizetői tartalom

Energiatakarékosság: így spórolhatsz több tízezer forintot, és még a Földet is óvod vele

Energiatakarékossági tanácsokkal venné rá az európaiakat fogyasztásuk csökkentésére a Nemzetközi Energiaügynökség és az Európai Bizottság. A könnyen megvalósítható lépéseket tartalmazó lakossági útmutató követése kényelmetlenségekkel járhat, de segít pénzt megtakarítani, mérsékli az orosz energiától való függőséget és a klímaváltozás megfékezéséhez is hozzájárul.

A legutóbbi időkig az energiamegtakarítás viszonylag hanyagolt téma volt Európában, mivel a bőséges és olcsó orosz energia miatt egyszerűen nem volt vonzó gazdaságilag sem a kormányok, sem a vállalatok, sem a lakosság számára. Az európai országok így jóval kevésbé voltak ösztönözve az energiatakarékosságra, mint például Japán, ahol az 1970-es évek olajársokkja után...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés