Előfizetői tartalom

Hatalmas pofon a világnak az orosz-ukrán háború – Melyik országokat küldheti padlóra?

Több mint két hónapja zajlik az orosz-ukrán háború, folyamatosan érkeznek az elemzések arról, hogy a konfliktus hogyan érintheti az egyes országok gazdaságát. Legutóbb a Moody’s készített egy átfogó anyagot a feltörekvő piaci hatásokról, melyből kiderül, hogy vannak olyan régiók, ahol akár komoly kockázattal is lehet számolni, és Magyarország sincs teljesen biztonságban.

Hogy érinti a háború a feltörekvő országokat? Február végén mindenkit meglepett, hogy Oroszország lerohanta Ukrajnát, előtte kevesen számoltak reális veszélyként a háború kirobbanásával. A fegyveres konfliktus több mint két hónapja tart, a legtöbb közgazdász most próbálja felmérni, milyen gazdasági károkkal járhat a háború. A Moody’s nemrég megjelent elemzése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés