Előfizetői tartalom

Ezt kéri az autósoktól a Mol - Fontos tudnivalókat közöltek

Portfolio
A kormány csütörtök este kihirdette azt a rendeletet, amiben megtiltja a 480 forintos literenként tankolást a külföldi rendszámú autósoknak. Ratatics Péter, a Mol-csoport fogyasztói szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója azt mondta: az új szabály miatt a társaságnál tankolókat arra kérik, hogy fizetéshez mindenki vigye magával a forgalmi engedélyét. Azt is elmondta, hogy ezentúl a kannákba is már csak piaci áron lehet üzemanyagot tölteni - írja az Infostart.

Ratatics Péter szerint nemcsak a Mol, hanem a többi piaci szereplő, és összességében a magyar lakosság számára is jó döntés született. Meglátásuk alapján a rendelkezésnek két fő hatása lesz: egyrészt csökkenni fog a határ menti kutakon a nyomás, így a leürülések száma is, ami az ott élő magyar lakosság számára rendkívül jó hír, hiszen a korábban megszokott módon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés