Előfizetői tartalom

Súlyos ápolóhiány a magyar egészségügyben - Felmondási hullám küszöbén állunk?

Hiába csendesedett el a koronavírus-járvány, az egészségügy képtelen lesz visszaállni a megszokott kerékvágásba, mert egyszerűen nincs elegendő ápoló. Sok kórház a működőképességét is csak bérnővérekkel képes fenntartani. A koronavírus-járvány alatt végletekig kizsigerelt, kiégett szakdolgozók közül az idősek alig várják, hogy nyugdíjba mehessenek, a fiatalabbak közül pedig akár több százan is lesznek majd, akik a magánszférába igazolnak, külföldre mennek, vagy egyszerűen elhagyják a pályát, május végén ugyanis megszűnt a felmondási tilalom.

Private Health Forum 2022 Mi várható a magyar egészségügyben és mire készülnek a magánszolgáltatók? Szeptember 7-i konferenciánkon kiderül: Információ és jelentkezés A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet megszűnésével május végével a felmondási tilalom sem él már az egészségügyben. A Független...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés