Előfizetői tartalom

VOSZ: fontos, hogy ne menjenek vissza a szürkegazdaságba a katás vállalkozók

A B2C és B2B szolgáltatókat választaná külön a VOSZ a KATA módosítása során, és elsősorban a magánszemélyeknek teljesítő (B2C) vállalkozásokat részesítené előnyben – mondta el a Portfolio-nak Gazsi Attila, a szervezet országos elnökhelyettese. Szerinte a legfontosabb az, hogy megmaradjon a KATA vonzereje, és a változások nyomán ne forduljon a szürkegazdaság felé több tízezer vállalkozó.

Jelenleg is zajlik az egyeztetés a Pénzügyminisztériummal, a jövő héten is zajlanak a tárgyalások, így a KATA jövőbeni feltételrendszere még kialakulóban van – mondta el a Portfolio-nak Gazsi Attila, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) országos elnökhelyettese. Hozzátette: a legfontosabbnak vállalkozói részről azt tartják, hogy úgy formálják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés