Előfizetői tartalom

Nagyot dobbantottak a magyar magánklinikák! - Mégis mitől nőnek ennyire?

Jelentős növekedésben van a magánegészségügy Magyarországon - ezt lehet kiolvasni a legnagyobb hazai magánszolgáltatók 2021-es évre vonatkozó beszámolóiból. A privátszektor dinamikusan javuló üzleti adataihoz közvetetten az állam is hozzájárul, a magánegészségügyi szolgáltatások igénybevétel-növekedésének jelentős része ugyanis összefügg azzal, hogy az állami intézmények teljesítménye visszaesett. Cikkünkben részletesen bemutatjuk és értékeljük a legnagyobb privátcégek legfontosabb pénzügyi mutatót.

Private Health Forum 2022 A Doktor24, a Dr. Rose, a Swiss Medical és a többi legnagyobb magánegészségügyi szolgáltató ott lesz a Portfolio szeptember 7-i Fórumán. Most még vannak jegyek extra early bird áron: Információ és jelentkezés Mint minden évben, a magánegészségügyi szolgáltatók piacán működő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés