Előfizetői tartalom

Pénzpumpa nélkül is lehet milliárdossá válni - ezt egy magyar szépségipari vállalkozó is bizonyítja!

Építőmérnökként diplomázott, majd egy véletlennek köszönhetően csöppent majdnem húsz éve a szépségiparba. Jákob Zoltán elsajátította a manikűr és a műkörömépítés fortélyait, mindezt annak érdekében, hogy jobban megértse a piaci igényeket, ez pedig bármilyen hihetetlen is, mostanra Magyarország egyik leggazdagabb emberévé tette (az idei A 100 leggazdagabb kiadvány (szerk. Szakonyi Péter) listája alapján a 37. az országban). Az általa gyártott és forgalmazott körömkészítésre alkalmas alapanyagokat és eszközöket már nemcsak a magyar szakemberek használják, hanem azok a nemzetközi porondon is kiemelkedően helytállnak. Csak a körömkonglomerátumból közel 10 milliárd forint az éves árbevétele. Exkluzív interjút adott a Portfolio-nak pályafutásáról, jelenlegi üzleti kihívásairól és jövőbeli terveiről Jákob Zoltán, aki nemcsak az Elite Cosmetix-Crystal Nails csoportot irányítja, hanem ingatlanberuházó tevékenységgel is foglalkozik, cégeit pedig a Jacobs Holding fogja össze, amelynek egyszemélyes tulajdonos-vezérigazgatója.

Eredetileg építőmérnök vagy, mégis mi vezérelt abban, hogy a szépségiparban építs üzletet? Honnan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz? Kissé hihetetlenül hangozhat, de véletlenül csöppentem bele 18 éve a szépségiparba. Egy külföldi ismerősömnek segítettem abban, hogyan forgalmazzon műkörömépítéshez használt amerikai alapanyagokat egyes európai országokban. Mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés