Előfizetői tartalom

Nehezen érinti a tűzoltókat az üzemanyagár-stop módosítása és a rezsiemelés

Portfolio
Július 30-a óta piaci áron tankolhatnak a tűzoltók, a mentők és a rendőrök is. Egy körlevélben nemrég arra szólították fel a tűzoltókat, hogy amennyire csak lehetséges, spóroljanak az üzemanyaggal – számolt be Salamon Lajos, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke. Az utasítás miatt a tűzoltók így kevesebbet gyakorlatozhatnak és csökkenteniük kell a járművek futását, az önkéntes tűzoltóságokat pedig még nehezebben érinti az üzemanyagár-stop módosítása: volt, hogy nem tudtak elvállalni egy erdőtűz oltását.

Elmaradó gyakorlatok, nehéz helyzetbe kerülő önkéntes tűzoltás Elmaradnak gyakorlatok (havonta egyszer egy nagy megyei gyakorlatot fognak tartani), különböző szintű ellenőrzések (főleg a megyei szintűek), és csökkenteni kell a kocsifutásokat, amivel pedig csak lehet, mindennel spórolni kell – mondta el az ATV híradójának Salamon Lajos, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés