Előfizetői tartalom

Aggódhatnak rezsinövekedés miatt a távhős lakásban élők is – Bekérték az átlagfogyasztási adatokat

Portfolio
Az elmúlt napokban megszaporodtak azok a jelek, értesülések, amelyek arra utalnak, hogy a távhővel fűtött lakásokban élők is rezsinöveléssel nézhetnek szembe, ha az átlagnál többet fogyasztanak. A gázárak égbe szállása tehát az ő pénztárcájukra is kihatna, hiszen a friss világpiaci árak alapján elképesztően nagy lyuk alakulhatott ki a távhőtermelők, illetve szolgáltatók gazdálkodásában, amit valahogy be kell foltozni.

Megerősítette egy nagyvárosi távhőszolgáltató cég azt, hogy nemrég tényleg bekérték tőlük az átlagfogyasztásra vonatkozó adatokat – hangzott el az RTL Híradó szombat esti riportjában. Az Átlátszó friss értesülése mellett ez is arra utal, hogy - amint megírtuk - a távhővel fűtött ingatlanok közül az átlagfogyasztás fölé lógók nem lehetnek nyugodtak, mert az ő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés