Előfizetői tartalom

Ki lehet gazdálkodni tízszeres rezsiszámlát vagy belerokkannak a kerületek? Itt vannak a budapesti válaszok!

Lassan nem múlik el úgy nap, hogy ne figyelmeztessen valamelyik magyar városvezető az elszálló energiaköltségekre, lehetséges intézménybezárásokra, csődökre. Az önkormányzatokra ugyanis hirtelen szakadtak rá a piaci energiaárak, akár nyolc-tízszeres költségek, amiket nagyon nehéz, szinte lehetetlen kigazdálkodni. A küszöbön álló energiaválság kapcsán a budapesti kerületeket és a legnagyobb vidéki településeket kerestük meg kérdéseinkkel és többnyire elkeseredett válaszokat kaptunk, egyelőre mindenki csak reménykedik abban, hogy valahogy át tudja vészelni ezt a nehéz időszakot.

Budapest Economic Forum 2022 Az energiaválság is kiemelt téma lesz a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáján október 19-én. Információ és jelentkezés Az elmúlt hetekben több városvezető is megkongatta a vészharangot az önkormányzatok elszálló energiaköltségei miatt. Cser-Palkovics András székesfehérvári...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés