Előfizetői tartalom

Fuldoklik a rezsiszámlákban a vidéki Magyarország – A kormány segítségére várnak a városok

A lakosság és a vállalatok mellett az önkormányzatok számára is jelentős tehernövekedést jelentenek az elszálló energiaárak. Nem ritkán nyolc-tízszeres áram- és gázárakkal szembesülnek a helyhatóságok, melyet most ki kellene gazdálkodniuk. Egyelőre mindenki nagyban számolgatja, mennyivel nő a terhe a következő hónapokban, de a legtöbb városban már készülnek a válságforgatókönyvek, melyek intézmények összevonásáról vagy akár átmeneti bezárásáról szólnak. Az biztos, hogy az egész ország kemény tél elé néz ebből a szempontból.

Budapest Economic Forum 2022 Az energiaválság is kiemelt téma lesz a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáján október 19-én. Foglalja le helyét már most! Információ és jelentkezés Szinte naponta jön az újabb és újabb figyelmeztetés vidéki városvezetőktől arról, hogy nagyon nehezen fogják tudni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés