Előfizetői tartalom

Hatalmas összeget ad a kormány a rezsicsökkentés fenntartásához az MVM-nek

Egy friss rendelet szerint 169 milliárd forintnyi kiadást hagyott jóvá a kormány a Rezsivédelmi Alapból, amely pénzből 157,5 milliárd forintot rezsivédelmi szolgáltatás ellentételezéseként a Technológiai és Ipari Minisztérium kap meg. A Portfolio információi szerint ez a 157,5 milliárd forint konkrétan az MVM-hez kerül a napokban, hogy ezzel segítse a kormány a rezsicsökkentés jelenlegi szabályainak fenntartását a cégen keresztül.

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg egy összetett kormányhatározat (1515/2022. (X. 26.)), amely számos ponton átrendezte a 2022-es költségvetést, amelyből a legnagyobb tétel a rezsicsökkentés fenntartásához kapcsolódik. Ennek jegyében a friss határozat előbb kiegészítette a Technológiai és Ipari Minisztérium fejezetének címrendjét a „Rezsivédelmi szolgáltatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés