Előfizetői tartalom

A Share Now új benzines és elektromos autói már közvetlenül a reptéren parkolnak

Portfolio
Már 500-nál is több autóval szolgáltat a Share Now Budapesten, amelynek járműveivel novembertől már közvetlenül a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér Holiday Parkolójába is be lehet állni. Az autómegosztó elektromos- és benzines autókkal is folyamatosan bővíti a flottáját, amellyel így már 500 autó áll a budapestiek rendelkezésére.

A Share Now fővárosi flottája immár 500 autósra nőtt, legutóbb 6 elektromos és benzines Peugeottal bővült a bérelhető autók száma - közölte az autómegosztó a Portfolioval. A budapestiek számára egyre nyilvánvalóbbak az autómegosztás előnyei, az üzemanyagárak és parkolási díjak emelkedésével, illetve a budapesti parkolási zónák bővítésével még előnyösebb lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés