Előfizetői tartalom

Ki az a Lantos Csaba, az Orbán-kormány új minisztere?

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn megerősítette azt a múlt héten már kiszivárgott információt, mely szerint lemondott Palkovics László technológiai és ipari miniszter, ezzel párhuzamosan pedig Lantos Csaba energetikai miniszterként csatlakozik az Orbán-kormányhoz. Lantossal testvérlapunk, a Pénzcentrum készített nagyinterjút még tavasszal az Első Yard című podcast sorozat részeként. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogy milyen szakmai háttérrel rendelkezik Lantos Csaba, honnan érkezik a miniszteri székbe.

Energetikai miniszterként folytatja Lantos Csaba befektető, az OTP Bank korábbi vezérigazgató-helyettese, a MET Holding elnöke – jelentette be hétfőn Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter. Lantos még idén tavasszal adott nagyinterjút testvérlapunk, a Pénzcentrum Első Yard című podcast sorozatának. Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 26. A bolgár királyfi is kellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés